Bemutatkozás

   1904-ben alakult meg a Vasárnapi Iskola Kémeren, amely megszakítás nélkül működött az első világháború előtt is, a háborús években és mind e mai napig, amiért nagyon hálásak vagyunk. Isten gondviselése folytán, gyülekezetünkben mindig voltak tanítók, lelki munkások, akik nagy szeretettel, türelemmel tanították a gyermekeket a Biblia tanítása szerint. Gyülekezetünkben jelenleg 3 különböző csoportban működnek a gyermekfoglalkozások hat tanító felügyelete alatt:

  • Kis csoport: 4-8 éves
  • Közép csoport: 8-12 éves
  • Tini csoport: 12-15 éves

   Alkalmainkat vasárnap reggelenként tartjuk 9-10 óra között. A gyermekek a vasárnapi iskola keretén belül megismerkednek a Biblia csodálatos világával. Közelebb kerülnek képzeletük által a bibliai példaképekhez, hithősökhöz és hisszük, hogy egyre inkább megszilárdul hitük Jézus Krisztusban. Fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink minden alkalommal megkapják a nekik megfelelő lelki táplálékot és megismerjék Jézus Krisztust, mint személyes Megváltójukat.

   Vasárnap délelőttre igyekszünk megtanulni egy igeverset és egy hozzá kapcsolódó éneket, amit a gyülekezet előtt is elmondunk közösen a Biblia óra keretén belül egy tanító vezetésével. Igyekszünk időt szánni az imádkozásra, a lelkes éneklésre és persze a játék sem maradhat el. Célunk, hogy a gyermekeket bevonjuk a bibliai történet feldolgozásába, hogy életet átformáló tudásra tehessenek szert, amit a mindennapi életben gyakorlati módon is alkalmazhatnak.

Szívünk vágya és kérése, hogy hadd lenne minden gyermek az Úr Jézus megváltott gyermeke.

gyermek sarok

“Az Istennek pedig legyen hála az Ő kimondhatatlan ajándékáért.” – 2 Kor 9:15